Overig

Een fantastische twee eenheid voor alles wat met auto’s te maken heeft

685

Autobedrijf Bernisse is een onafhankelijk garagebedrijf dat sinds 1985 garant staat voor snelle en kwalitatieve dienstverlening in APK keuringen, reparatie & onderhoud en schadeherstel. U kunt bij Autobedrijf Bernisse terecht met alle soorten en merken auto’s. De werkplaats is uitgerust met apparatuur die je kunt verwachten van een AD Autobedrijf en BOVAG lid. Terwijl uw auto op een van de drie bruggen wordt gerepareerd, kunt u gebruik maken van een uitleenauto. U kunt ook bij het SMD tankstation terecht (betalen met SMD tankpas). Het AD Autobedrijf Bernisse staat garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs.

Bovendien is het autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

De voordelen van het AD Autobedrijf Bernisse op een rijtje

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • AD Autobedrijf Bernisse werkt uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici

Voordelige en snelle hulp bij pech
Uitgebreid occasion aanbod
BOVAG gecertificeerd

LAM Automotive Groep

De LAM Automotive Groep is een automotive bedrijf in de ruimste zin des woord. Ze verzorgen uw lease auto, regelen het onderhoud en herstellen uw schade en dat allemaal onder één dak.

De diensten bestaan uit Full operational Lease, Wagenparkbeheer, Projectverhuur en autoverhuur van personen- en lichte bedrijfswagens.

Waarom kiest u voor LAM Automotive Groep

LAM Automotive Groep is een universeel leasebedrijf, niet merkgebonden, dus u kunt alle merken & modellen leasen en deze geheel naar eigen wens samenstellen.

AutoLease Lam is voor vele al reeds een betrouwbaar adres voor autoleasing van alle merken auto’s en bedrijfswagens (tot 3500kg). Flexibiliteit en de eigen 24/7 haal- en brengservice is een goed voorbeeld van het streven naar optimale dienstverlening en service. U verliest als werkgever geen kostbare tijd aan een garage bezoek. En tot slot: mede door eigen onderhoud treft u er scherpe lease tarief.