Overig

Een vertrouwde naam in Ridderkerk

161
Bakker

BAKKER accountants & adviseurs is al bijna 60 jaar een vertrouwde naam in Ridderkerk. En ook daarbuiten, want inmiddels bedienen wij met onze vestigingen Rotterdam en Breda ook vele ondernemingen in Groot Rijnmond en Noord Brabant.

De afgelopen jaren is onze dienstverlening fl ink uitgebreid. Met een team van 40 professionals staan wij klaar om ondernemers op administratief gebied te ontzorgen zodat ze kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Naast reguliere accountancy en fiscale dienstverlening bieden wij enkele producten waarmee wij u nog succesvoller kunnen maken. Zoals real time dashboards van voor u belangrijke financiële parameters op uw smart device, onze rendementsscan, waarmee u kunt zien of uw resultaten verder verbeterd kunnen worden of uw persoonlijke financiële planning. Onze slogan is dan ook: Samen werken aan Succes! Graag laten wij u kennis maken met enkele gezichten van BAKKER accountants & adviseurs.

Kelly Loeve-de Geus (op de foto rechts)

Inmiddels werk ik 12 jaar bij BAKKER accountants & adviseurs. Ik ben begonnen als assistent-accountant en inmiddels als AA accountant verantwoordelijk voor mijn eigen cliëntenportefeuille. Vanwege mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik mij goed inleven in de dagelijkse vraagstukken van mijn cliënten en treedt dan ook geregeld op als sparring partner. De accountancy is op zich een zakelijke branche en daarom vind ik het prettig om (daar waar het kan natuurlijk) het sociale aspect aan toe te voegen. Bij BAKKER wordt in een informele en laagdrempelige sfeer gewerkt aan uw succes!

Priya Mangrey (op de foto links)

Na 7 jaar voor een ‘Big Five’ kantoor te hebben gewerkt heb ik, 11 jaar geleden, de overstap gemaakt naar BAKKER accountants & adviseurs. Ook ik adviseer als AA accountant zelfstandig mijn cliënten. Ondanks de roerige tijden is het verloop onder onze cliënten en staf zeer laag. Onze laagdrempelige cultuur, korte communicatielijnen en hands-on mentaliteit dra-gen hier ongetwijfeld aan bij. Een van de leukste aspecten van mijn werk vind ik het persoonlijke contact. Ik ben trots op de toe-gevoegde waarde die wij met ons team dagelijks leveren!