Overig

Excellence partnership met KPN maakt dienstverlening Axoft compleet

515

Axoft biedt als een van de eerste ‘KPN Excellence Business Partners’ in de regio Rotterdam – Rijnmond advies, aankoop, levering, installatie én service van het KPN-dienstenportfolio. Hiermee zijn zij één totaalleverancier voor vast, mobiel, data en ICT-diensten met snelle en persoonlijke service.

Bedrijven maken steeds intensiever gebruik van telefonie, internet en IT. Voor veel bedrijven is het hierbij van belang dat er een herkenbare verkoop- en serviceketen is met één aanspreekpunt voor alle vragen. Met de introductie van ‘Excellence’ biedt KPN deze servicegerichte en persoonlijke distributiestrategie. De klant hoeft niet langer meer te schakelen tussen verschillende partijen, maar kan terecht bij één Excellence gecertificeerde business partner van KPN in de regio. In de regio Rotterdam – Rijnmond kan dit vanaf heden met Axoft, dankzij het Excellence partnership met KPN.

Axoft biedt expertise gericht op de nieuwste ICT en telecomoplossingen van KPN. Bijvoorbeeld beveiligde centrale dataopslag, mobiel werken op tablets en smartphones en KPN ÉÉN als totaaloplossing. De werelden van vast, mobiel, data en ICT-diensten convergeren hierbij steeds verder. Wim Milder Operationeel Directeur Axoft: “Met de convergentie van spraak en data kunnen diensten niet meer als losse onderdelen worden gezien, in de beleving van de klant lopen deze zaken in elkaar over. Hier moet je als bedrijf je dienstverlening op aanpassen. De klant is koning en het gaat erom dat wij een product- en dienstcombinatie samenstellen die aansluit op de wensen. Met het Excellence partnership kunnen wij deze dienstverlening bieden.”

Dichter naar klanten toe
Medewerkers van Axoft zijn volledig op de hoogte van de laatste innovatieve oplossingen van KPN, van ‘de Cloud’ en ‘Het Nieuwe Werken’ tot ‘The Social Enterprise’. De medewerkers zijn in staat om klantbehoeftes door te vertalen naar een passende oplossing, waarmee klanten sneller, efficiënter en goedkoper kunnen werken. Jan Pieter de Ruiter, directeur Axoft: “Ons team staat dichtbij de klant. Met vestigingen in Schiedam en Ridderkerk heeft ons team lokale en regionale kennis en contacten in het Rotterdam – Rijnmond en Drechtsteden gebied. Wij bieden flexibiliteit evenals de culturele ‘fit’. Wij snappen het principe van ‘Geen woorden maar daden’. Als Excellence business partner van KPN bieden we een volledige dienstverlening: naast verkoop en advies kunnen klanten bij ons ook terecht voor levering, installatie en service.”