Overig

Flynth en Rijnmond Business op de sportieve toer

876

Flynth en Rijnmond Business organiseren op zaterdag 30 juni 2012 gezamenlijk een fietstocht voor klanten en relaties. Het ligt daarbij in de bedoeling dat er in samenwerking met RFTC Rekreatoer uit Ridderkerk een tocht gefietst wordt van 125 kilometer over de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden.

Rekreatoer draagt zorg voor de organisatie, met zowel voor- als achterrijders, auto- en motorbegeleiding. Het gemiddelde tempo zal rond de 28 km liggen en vanzelfsprekend zal er onderweg de nodige verzorging aanwezig zijn. Zo is er ondermeer halverwege de tocht een stop bij restaurant Grevelingen op de Grevelingendam, waar de fietsers koffie met appeltaart aangeboden zal worden.

Na afloop van de tocht zal de gelegenheid geboden worden om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de tocht, maar vanzelfsprekend biedt dit ook de gelegenheid in contact te komen met andere ondernemers.

Start van de tocht is zaterdag 30 juni om 08.30 uur bij Flynth in Ridderkerk. Relaties en lezers van Rijnmond Business kunnen zich aanmelden voor deze sportieve fietstoertocht bij uitgever Kees van ’t Zelfde. Dit kan per e-mail via: kees@rijnmondbusiness.nl

Verlenging Sponsorovereenkomst
De samenwerking tussen Toerfietsclub Rekreatoer en hoofdsponsor Flynth, accountants- en adviseurs, is recentelijk weer met drie jaar verlengd. Het sponsorcontract tot 2015 werd ondertekend door Alfred Busink namens Flynth en door Rob Gijzel, voorzitter van de Ridderkerkse toerfietsclub.

Het mag uniek genoemd worden, want de samenwerking tussen Rekreatoer en Flynth bestaat anno 2012 al vijftien jaar. Zowel Flynth (met zo’n 35.000 klanten, ruim 2.000 medewerkers en circa 70 vestigingen) als Rekreatoer (met meer dan 200 leden) hebben de laatste jaren een constante groei doorgemaakt.

Flynth hecht er waarde aan om sportieve initiatieven te ondersteunen, mede vanuit de gedachte dat er een betrokkenheid is met de regio’s waarin zij als organisatie werkzaam is. Vandaar dat de fietsers van Rekreatoer ook de komende jaren weer in het door Flynth gesponsorde shirt te zien zullen zijn.

De Ridderkerkse fietsclub wil op zijn beurt ook maatschappelijke betrokkenheid tonen. Voor 19 mei 2012 staat de tweede editie van de Goede Doelentocht op de kalender. Deze tocht voor zowel de toerfietser als gezinnen zal gehouden worden ten bate van het KWF.