Overig

Geen hokjesgeest bij De Mijl Vastgoed

477

De activiteiten van De Mijl Vastgoed bestaan uit het verhuren en beheren van zowel kantoorpanden als bedrijfspanden. Eén van deze panden is het De Mijl Business Center Develpoort in Zwijndrecht. Dit pand onderging recent een complete make-over.

De broers Gert-Jan en Martijn Onnink runnen samen De Mijl Vastgoed. Het bedrijf is specialist in het verhuren van kantoor- en bedrijfshuisvesting met locaties in Dordrecht, Barendrecht, Alblasserdam, Capelle aan den IJssel, Maasdam en Zwijndrecht. Martijn Onnink: “Ik vertel graag specifiek wat over ons Business Center concept dat zich richt op het verhuren van all-inclusive kleinschalige kantoorruimte en het ontzorgen van ondernemers. Dat wil zeggen dat zij voor een vast bedrag per maand beschikken over een modern en representatief kantoor met alle servicefaciliteiten die daarbij horen. En met een flexibel huurcontract en zonder onverwachte bijkomende kosten. Vaak komen ondernemers in de tweede fase van hun bestaan bij ons terecht als zij de zolderkamer gaan verlaten. Zij zoeken dan kantoorruimte en het liefst zonder de nodige rompslomp. Wij bieden die ruimtes aan in onze business centers in Alblasserdam, Barendrecht en Zwijndrecht.” De Mijl was aanvankelijk actief in de autobranche, maar toen zij in 1998 het Business Center Develpoort kocht, was dat het begin van de overstap naar de wereld van het bedrijfsvastgoed. Sinds 2001 is Daniëlle Kruijmel het vaste gezicht in de receptie van Business Center Develpoort. Als gastvrouw, eerste aanspreekpunt voor alle klanten en duizendpoot voor het bedrijf.

In Barendrecht opende De Mijl Vastgoed in 2009 een Business Center in een kantoorvilla vlakbij Ikea op bedrijvenpark Vaanpark II. In 2012 volgde Alblasserdam. Op een prachtige zichtlocatie langs de A15, met de op- en afritten vlakbij bedrijventerrein Vinkenwaard, is het De Mijl Business Center Alblasserdam gevestigd. “Dit pand hebben wij destijds voor Volvo zelf gebouwd en nu van boven tot onder gestript en volledig her- ontwikkeld tot een creatief pand waarin het fijn werken is,” zegt Daniëlle Kruimel. “Het is nu een eigentijds pand met veel duurzame elementen.”

Onlangs is ook De Mijl Business Center Develpoort in Zwijndrecht onder handen genomen. Het pand is compleet gerestyled in de nieuwe De Mijl-huisstijl. Met nieuw meubilair, nieuw tapijt, fris in de verf en up-to-date technische voorzieningen. Daniëlle: “Het pand is volledig nieuw ingericht en van alle gemakken voorzien. De techniek en afwerking zijn helemaal aangepast aan deze tijd. Wij zien de huurders als klanten. Zij willen werken op een vertrouwde plek, waar je andere ondernemers ontmoet en waar je je voor 100% op jouw business kunt concentreren.” De Mijl Business Center Develpoort ligt op een toplocatie. Uitstekend bereikbaar via de snelweg A16 en vlakbij de op- en afritten. Bovendien zijn het NS-station en het regionale busstation op loopafstand. Het Business Center biedt ruimte voor twaalf ondernemers. “Het pand zat tot de nok vol, totdat een aantal ondernemers in eenzelfde periode vanwege de crisis, pensionering, maar gelukkig ook vanwege groei de huur opzegden. Dat was voor ons het moment om de zaken grondig aan te kunnen pakken,” vervolgt Martijn. “Zo is er nu led-verlichting in het gehele pand en energiezuinige airco en verwarming dat per kantoor regelbaar is. De inrichting is van klassiek naar strak en modern getransformeerd. De kantoorunits bieden ondernemers ook de mogelijkheid om te groeien. Hebben zij meer ruimte nodig, dan is dat zo gerealiseerd.” Andere belangrijke voorzieningen zijn gratis parkeergelegenheid en beveiliging. Het pand is altijd toegankelijk voor de gebruikers. “Wij kunnen hier weer jaren vooruit,” zegt Danielle. “Na de restyling mochten wij alweer enkele nieuwe huurders verwelkomen, maar er is nog ruimte voor meerdere ondernemers. Ons uitgangspunt is meer te doen dan ‘hokjes verhuren’. Wij streven ernaar om een plezierige werkomgeving te creëren. Onze klanten moeten zich thuis voelen en dat kan al met een praatje maken, een pakketje aannemen of vergaderruimte vastleggen. Ontzorgen dus.”

Martijn Onnink knikt bevestigend en zegt tot slot: “Wij staan inderdaad voor een persoonlijke aanpak en uitstekende voorwaarden. Zo geloven wij in flexibiliteit voor de ondernemer. Daarom werken wij in de Business Centers en bedrijvenparken met flexibele huurcontracten. Deze zijn maandelijks opzegbaar, gevolgd door een opzegtermijn van het afgesproken aantal maanden. Wij noemen ons concept ‘Zakelijk Thuiskomen’. Een plek waar je met weinig investeringen kunt starten en waar je ook weer weg kunt op het moment dat jij het wilt.”