Overig

Genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2019: Intermax, Tchai & The Little Green Bag

220

Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs maakte de genomineerden van de 35ste editie van deze gerenommeerde prijs 7 oktober bekend op het stadhuis in Rotterdam.

Dat goed ondernemerschap belangrijk is onderstreept ook burgemeester Ahmed Aboutaleb (ambassadeur van de Rotterdamse Ondernemersprijs): “Ondernemers met oog voor duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke impact zien we meer en meer in de Rotterdamse regio. Nieuwe Helden die met creativiteit, durf en tomeloze energie nieuwe koersen varen.”

Intermax – Ludo Baauw (Rotterdam): “We leveren aan klanten in heel Nederland en hebben collega-Intermakkers door het hele land, maar er is geen cloudbedrijf dat Rotterdamser is dan Intermax! Dat we nu – in ons 25e bestaansjaar – zijn genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs is een absolute kroon op ons werk, waar ik ontzettend trots op ben!”

Tchai – Kim Tchai (Ridderkerk): Ik omarm de roots van Tchai. De koers die mijn vader en grootvader hebben ingezet vaar ik nu door. Daarin zoek ik naar de juiste balans, gedreven vanuit hart en bewustzijn. Good energy, creëert good energy! En dan deze nominatie! Geweldig. Trots op het hele team, want: Tchai zijn wij met z’n allen!”

The Little Green Bag – Maria en Aramis Gandjapour (Rotterdam): “Wij zijn vereerd met deze nominatie omdat wij ons herkennen in de Rotterdamse manier van ondernemen; hardwerkend en met beide benen op de grond. Op 21 jarige leeftijd begonnen wij onervaren, maar vol ambitie aan dit avontuur. Nu, 10 jaar later, zijn we heel trots. Het zou geweldig zijn deze prijs in ons jubileumjaar te ontvangen.

De jury bestaat ook dit jaar weer uit ondernemers die hun strepen ruim verdiend hebben: Ton van Welie (Ortec Finance), Harald Swinkels (voorheen NLE), Walter Peteri (Quooker), Peter Goedvolk (Count), Ellen van Dam (Cornelder) en Hans Scheffer (Helloprint). Op 18 november weten we wie zich winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2019 mag noemen. Meer informatie over de genomineerden en de bekendmaking 18 november in Poppodium Annabel: www.rotterdamseondernemersprijs.nl.