Overig

Gestroomlijnde aanmelding en eenvoudig apparaatbeheer

491

De in iOS ingebouwde ondersteuning met oplossingen voor MDM – Mobile Device Management – verandert het mobiel-apparaatbeheer in het bedrijfsleven. iOS ondersteunt standaard MDM-oplossingen van Apple maar ook van andere fabrikanten. Hierdoor kunnen alle implementaties eenvoudiger worden uitgevoerd.

Dit geavanceerde mobiele besturingssysteem staat garant voor een snellere aanmelding en biedt diverse beheeropties voor zowel kleine als grote bedrijven. IT-beheerders kunnen met MDM apparaten binnen een bedrijfsomgeving aanmelden, instellingen configureren en bijwerken, naleving controleren en apparaten op afstand vergrendelen of wissen.

Met iOS heeft u de mogelijkheid om zoveel apparaten te configureren en beheren als uw bedrijf nodig heeft. Door middel van MDM kunnen werknemers gemakkelijk en op een veilige manier hun eigen apparaat aanmelden. Het is ook mogelijk om de IT-afdeling de aanmelding van alle bedrijfsapparaten te laten beheren. Aanmelden kan volledig draadloos, dit betekent dat de beheerder niet elk apparaat in zijn handen hoeft te nemen.

iOS biedt uiteenlopende beheeropties en beschermt de privacy van gebruikers door aan te geven welke instellingen worden beheerd en de mogelijkheden te beperken om met MDM gegevens te doorzoeken. Het MDM-framework in iOS is krachtig en schaalbaar genoeg om elk iOS-apparaat te configureren en te beheren, ongeacht de omvang van het bedrijf.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van iOS en MDM? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.