Overig

Hagero document- en IT-oplossingen

800
Hagero document en IT-oplossingen

Uw printkosten drastisch omlaag
Het is de core business van Hagero: het verzorgen van documentoplossingen met printers en programma’s en het ontzorgen van uw organisatie. Kwaliteit, continuïteit en effectiviteit leveren. Een continu proces van documenten verwerken zonder dat u daar omkijken naar heeft. Een niet onbelangrijk bijkomend voordeel van Hagero is dat juist door de beheersing van dat proces ook de printkosten optimaal worden beheerd, zodanig dat u bij Hagero de laagste prijs per afdruk betaalt.

Hoe Hagero ook voor u de laagste prijs per afdruk realiseert
Dat heeft alles te maken met realistisch omgaan met mogelijkheden en het inzichtelijk maken van wat de klant werkelijk afneemt. Nieuwe technieken maken printers betrouwbaarder, minder onderhoudsgevoelig en Hagero heeft zelf een systeem ontwikkeld waarbij het gebruik van elke printer nauwgezet in kaart wordt gebracht: HMS, Hagero Managed Service. Minder storingen, minder tonergebruik, precies weten wat de klant afneemt. Een optelsom die bij Hagero lagere kosten oplevert.

All in en vooral flexibele contracten
Naast de aanschaf van de machine werkt Hagero met all in contracten waarmee de prijs per print/afdruk wordt bepaald. In die prijs worden essentiële zaken als onderhoud en tonerverbruik verrekend. De moderne techniek helpt door printers te maken die vele minder storingsgevoelig zijn. Dus is minder onderhoud nodig. Daarnaast gaan toners steeds langer mee. Die kostenbesparing rekent Hagero door in de prijs die daarmee dus lager is.

Zodra schommelingen in het gebruik (ook bij minder gebruik!) van invloed zijn op de prijs per afdruk wordt dit verrekend en wordt het contract aangepast naar de werkelijk gemaakte kosten. De praktijk leert dat Hagero bij minder gebruik gewoon terugbetaalt. Over 2011 was dat bijna 90.000 euro!

Gedetailleerd inzicht in afname en tonerverbruik (dekking)
Van nog grotere waarde is het van te voren inzichtelijk maken van wat een printer daadwerkelijk print. Hagero meet als enige de hoeveelheid toner per afdruk, per vel A3 of A4 papier. Op afstand wordt, met HMS, elke afdruk geïnventariseerd en vooral het gebruik van de hoeveelheid toner minutieus in kaart gebracht. Hagero is in staat het gemiddelde tonerverbruik exact te bepalen en dat levert in vrijwel alle gevallen een besparing op. De gemiddelde tonerdekking per A4-tje is zo’n 7% kleur. Inderdaad, dat is een brief met een full colour logo en zwarte tekst, de meest gangbare print. Dat betekent veel minder tonerverbruik dan bij een 100% dekking. Die besparing projecteert Hagero ook nog eens op de toekomst, dus op de totale looptijd van het contract. Zo profiteren klanten direct van het voordeel dat Hagero hen biedt.

Wil u ook de laagste prijs voor uw afdrukken
Dan hoeft u bij Hagero slechts te voldoen aan drie voorwaarden: het gaat om nieuwere printers met moderne technieken (bouwjaar niet ouder dan 2010) die tenminste drie maanden worden gemonitord (gratis) met het Hagero HMS systeem en die worden onderhouden door de eigen onderhoudsspecialisten van Hagero. In dat geval garandeert Hagero u de laagste prijs per afdruk.

Hagero is landelijk bereikbaar
In de nationale markt van printoplossingen met zowel hardware als software (archiveringssystemen etc,) neemt Hagero een vooraanstaande positie in. Een positie die is verkregen door een ongekend snelle groei gestuurd vanuit een gedegen beleid. Als we Hans de Zeeuw, directeur en eigenaar aan het woord laten: “Dit hebben we zo gepland: een stevige basis leggen voor de organisatie en dan doorgroeien. Goede afspraken maken met merkfabrikanten als Konica Minolta en Ricoh en belangrijk worden voor hen betekent dat je net iets meer kunt doen. Dat beetje meer geef je regelrecht aan je klanten om hen direct meerwaarde bieden zowel in prijs als prestatie. En daar heb je een goede en landelijke bereikbare organisatie voor nodig. Doe hebben we opgebouwd door vestigingen te openen in Lelystad en Lemelerveld en vooral door de juiste mensen in dienst te nemen. Specialisten op elk terrein die weten waar het om draait. Zorgen dat wij onze klanten werk uit handen nemen, kwaliteit en betrouwbaarheid leveren en ze gewoon, met alle Rotterdamse nuchterheid in me, de laagste prijs te bieden!”