Overig

Haringparty Moerdijk 2013 een groot succes ondanks ontbreken nieuwe haring

725

De uitnodigingen voor de jaarlijkse haringparty van uitzendorganisatie Aldivèr en de Euro-Rijn & Kenick Groep waren al een paar weken de deur uit, toen bekend werd dat het eerste tonnetje Hollandse Nieuwe pas twee weken later dan het geplande feestje geveild zou worden. Maar een evenement met 700 gasten stel je niet zomaar een paar weken uit, dus ging de Haringparty op 4 juni gewoon door. Ook met iets minder Hollandse Nieuwe en iets meer andere heerlijke delicatessen uit zee werd het een feestelijke happening.

Dit jaar had de haringparty een extra feestelijk tintje vanwege het 20-jarig bestaan van Aldivèr. Er was een indrukwekkend optreden van zangeres Glennis Grace en directeur Samir Sharma heeft een cheque van 10.000 euro aan het

Sophia Kinderziekenhuis overhandigd voor onderzoek naar de ziekte tubereuze sclerose bij kinderen.

In 20 jaar tijd is Aldivèr uitgegroeid tot een grote uitzendorganisatie, gespecialiseerd in werken en leren trajecten (BBL) in Transport & Logistiek en in het uitzenden van Pools personeel in diverse branches. In 2013 is Aldivèr nieuwkomer in de top 20 van uitzendbureaus in Nederland.