Overig

IJskarten in de zomer!

760

Relatiedag Drechtsteden BUSINESS 2012
Een hele middag actief in de Hollandse sneeuw. Het kan niet anders of dat levert veel hilariteit en gezelligheid op. Sneeuwattractiepark Skidôme in Rucphen nodigde relaties van Drechtsteden BUSINESS uit voor een spectaculaire relatiedag. Met winterse lekkernijen en een diversiteit aan activiteiten. Een dag om niet snel te vergeten en die zeker voor herhaling vatbaar is!

Met dikke jassen en een goed humeur verzamelt iedereen bij café-restaurant De Nederlandse Alp. De warme apfelstüdel komt op tafel en het winterse gevoel krijgt vorm. Daarna maken de skiërs en snowboarders zich klaar voor een flink aantal afdalingen, de rest kleedt zich lekker warm voor op de tube of slee. “Als fanatiek boarder was ik natuurlijk enthousiast om aan deze dag deel te nemen. In een relaxte setting kennismaken met ondernemers uit de Drechtsteden, een goed concept,” vertelt Stefan Sturtz van ANP Pers Support. Na afloop van alle inspanning stond de warme chocomel met slagroom klaar in café-restaurant De Sneeuwhut.

Glow in the dark
Minigolfen kennen we allemaal, maar de ervaring van GlowGolfen slaat alles. In een donkere ruimte vol Noordpoolsferen en blacklights, gaan de teams op 18 holes de strijd met elkaar aan. Meteen een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Lourens Pahud de Mortanges, directeur van Steen Selectie, beaamt dat: “Deze relatiedag bood mij de mogelijkheid om op een ontspannen manier ondernemers en andere professionals te ontmoeten. Daar komen vaak waardevolle contacten uit voort.” Michel van Zessen van ProBizniz, vult aan: “Ik vond het een erg leuke dag. Actief zijn met elkaar schept een band en het is weer eens een heel andere manier van kennismaken.”

Uniek: karten op ijs
De laatste activiteit maakte van de mannen weer jongens. IceKarten stond op het programma, met karts glijden en rijden op het ijs. Vooral de automannen van Mulder Automotive, Wim van Marion en Rob Antonisse hadden het naar hun zin. Maar ook Mike van der Steen van De Persgroep AD en Steven Koopmans van Expand Online waren enthousiast na afloop. “Echt een ervaring! Ik weet zeker dat er goede contacten zijn ontstaan vandaag,” lacht Steven. Tot slot schuift iedereen aan voor een smakelijk buffet. Onverwacht worden er twee prijswinnaars bekend gemaakt. Stefan Sturtz (ANP Pers Support) is winnaar bij het IceKarten en Michel van Zessen (ProBiziniz) was de beste bij het GlowGolfen. Na het buffet neemt gastheer en accountmanager Bart van Rijnsbergen van Drechtsteden BUSINESS de dag nog even kort door: “Een fantastische dag. Over zaken is nauwelijks gesproken, maar we hebben elkaar wel goed leren kennen. Wie weet wat hier uit voortvloeit. En wat ik ook nog wil opmerken is dat de catering en vooral het buffet prima was verzorgd.”