Overig

In de prijzen!

541

Jaarlijks reist het team van BNI Rotterdam naar Engeland en Amerika voor de BNI Conferentie. Daar worden trainingen gegeven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van netwerken en netwerkvaardigheden. Zo kunnen we de leden van BNI Rotterdam voorzien van nieuwe informatie en vooral inspiratie!

Het hoogtepunt van de Conferentie in Engeland afgelopen april was de award uitreiking, want BNI Rotterdam is in de prijzen gevallen! BNI Rotterdam heeft 3 awards ontvangen voor:

  • De meeste omzet voor leden in de netwerkgroepen

In 2014 hebben de leden van BNI Rotterdam meer dan € 9,5 miljoen aan extra omzet voor elkaar gegenereerd. Bij BNI, de grootste zakelijke en meest succesvolle netwerkorganisatie ter wereld, leren we onze leden hoe ze meer aanbevelingen – en dus meer omzet – kunnen krijgen vanuit hun netwerk en vanuit het netwerk van medeleden. Maar om iemand te kunnen aanbevelen, moet je elkaar wel goed kennen en vertrouwen. Daarom komen onze leden wekelijks bijeen om elkaar te leren kennen én om vertrouwen op te bouwen.

  • De meest gegroeide regio van Nederland

BNI Rotterdam heeft 18 netwerkgroepen in de regio Rotterdam. Er zijn zowel ochtend- als middaggroepen. Nieuw in onze regio is de avondgroep. Leuk om te weten: eind april is de nieuwe netwerkgroep ‘BNI Chateau’ officieel gelanceerd in het Kasteel van Rhoon.

  • De beste coach van het jaar

Eén van onze coaches, Johan Verbaas, heeft de award voor ‘Beste coach van het jaar van Nederland’ gewonnen.

Vind je het leuk om ook eens een netwerkbijeenkomst bij te wonen? Neem dan gerust contact met ons op.

BNI: Changing the Way the World Does Business