Transport & Logistiek

Introductie toolbox groot onderhoud N3

1551

Vanaf 6 augustus tot eind 2021 werkt Rijkswaterstaat in verschillende fases aan de N3. Op donderdag 9 en vrijdag 10 juli zijn webinars georganiseerd over het groot onderhoud van de N3. Bedrijven rond de N3 kregen informatie over de werkzaamheden, omleidingen en alternatieven. Meer dan tachtig bedrijven namen in totaal deel. Ook werd de digitale toolbox N3 gepresenteerd. Via https://samenbereikbaar.nl/project/onderhoud-n3-in-augustus-2020-van-start-toolbox/ staan de toolboxen voor werkgevers en voor publiekstrekkers online.

Inhoud toolbox groot onderhoud N3

In de digitale toolbox zijn communicatiemiddelen als factsheets en omleidingsroutes opgenomen. Daarnaast zijn voorbeeldteksten opgenomen die bedrijven op het intranet kunnen plaatsen voor werknemers en een link naar alle acties om bedrijven en medewerkers te ondersteunen. Omdat ook recreatief verkeer gebruik maakt van de N3 is een speciale toolbox voor publiekstrekkers gemaakt. Circa 25 hotels, horeca, campings, sportverenigingen en musea hebben de toolbox N3 publiekstrekkers inmiddels ontvangen.  Klik hier voor de toolbox.

Tachtig bedrijven bij webinars

In totaal zijn vijf webinars georganiseerd. Bij iedere webinar gaf Rijkswaterstaat een toelichting op het groot onderhoud en de fases waarin de N3 op de schop gaat en vertelde Anna Schouten van het platform Samen Bereikbaar welke alternatieven er mogelijk zijn. Na de presentaties was er ruim tijd voor het stellen van vragen, ook aan de regio, iemand van Drechtsteden was aanwezig om hierover vragen te beantwoorden. De webinars zijn georganiseerd door Rijkswaterstaat, Drechtsteden, ParkTrust en het bedrijvenplatform Samen Bereikbaar.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden aan de N3, kijk op: www.n3werkzaamheden.nl

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de toolbox en de ontwikkelingen van de N3 faseringen, stuur dan een email aan info@samenbereikbaar.nl.