Overig

Investeringen in gezondheid en vitaliteit van medewerkers betalen zich vanzelf terug

466

De problematiek in de zorg heeft ook zijn weerslag op u als bedrijf. Vergrijzing, chronisch zieken, problemen met diabetes, hart- en vaatproblematiek en fysieke problemen zullen toenemen. Leef- en werkdruk nemen steeds meer toe. Hoe groot acht u de kans dat hierdoor een medewerker uitvalt of minder presteert?

Hoe houdt u uw medewerkers op een gezonde manier optimaal inzetbaar? Onze aanpak van het Preventief Medisch Onderzoek (PMO), met daarnaast een duurzame opvolging zal aantoonbaar tot verbetering van de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers leiden.

Verder kent onze aanpak een integrale benadering en nauwe samenwerking met diverse kennisinstituten, universiteiten en specialisten. OrthoMedic biedt naast innovatieve uitkomsten, ook wetenschappelijk onderbouwde oplossingen. Een voorbeeld hiervan is ons test- en meetlaboratorium. Waarbij wij specialistisch zijn in leefstijlprogramma’s en specifieke gezondheidsonderzoeken. Hierbij kunt u denken aan eerder genoemde PMO’s, keuringen of health checks.

Organisaties verwachten competente, gezonde en betrokken medewerkers die kunnen bijdragen in de snel veranderende markt. De focus op ontwikkeling, gezondheid en kennis over het eigen lichaam zorgt voor tevredenheid onder medewerkers, gedrevenheid, motivatie en een gezonde bedrijfscultuur. Dit biedt daarmee optimale resultaten voor uw organisatie.

Wij weten welke investeringen in de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers optimaal kunnen renderen. Wilt u hier meer over weten of horen wat onze klanten van onze integrale aanpak vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag langs om vrijblijvend van gedachten te wisselen met u.

– Wesley Stok