Overig

Kom op 1 juli naar de BOB Barbecue bij Van der Valk Hotel Ridderkerk

445

Evenals de afgelopen twee jaar organiseren wij dit jaar de BOB Barbecue voor de ‘Vrienden van Rijnmond BUSINESS’ bij Van der Valk Hotel Ridderkerk. Ditmaal is deze unieke bijeenkomst gepland op dinsdag 1 juli. Aanvangstijd is 16.00 uur!

Voorafgaand is er vanaf 14.00 uur een door Rijnmond BUSINESS, in samenwerking met Rotterdams LEF, georganiseerde Masterclass over familiebedrijven en bedrijfsoverdracht.

Vrienden van Rijnmond BUSINESS en genodigden door Rotterdams LEF hebben gratis toegang tot zowel de Masterclass als de BOB Barbecue. Bent u nog geen ‘Vriend van Rijnmond BUSINESS’ kijk dan op onze website: www.rijnmondbusiness.nl hoe u zich kunt aanmelden. U bent al ‘persoonlijk Vriend’ voor een bedrag van 125 euro per jaar en u heeft een ‘bedrijfslidmaatschap’, waarbij u met twee personen de BOB bijeenkomsten mag bezoeken, voor slechts 210 euro per jaar. Meld u dus snel aan als ‘Vriend van Rijnmond BUSINESS’, misschien wel de gezelligste en meest interessante vrienden businessclub van het Rijnmondgebied en u mag meteen de BOB BBQ bezoeken op 1 juli.

Als lid van de Vrienden van Rijnmond BUSINESS geniet u van vele voordelen. Allereerst natuurlijk van het interessante netwerk bestaande uit ondernemers, directeuren en managers in het bedrijfsleven, maar ook bij instellingen en overheidsinstellingen. De  bijeenkomsten zijn altijd op een andere en unieke locatie in Rotterdam of directe omgeving. U ontvangt bij elke BOB borrel een gratis welkomstdrankje en ook de hapjes en het eten zijn bij het lidmaatschap inbegrepen. Maar er zijn meer voordelen. Zo houden we u als eerste op de hoogte van onze activiteiten en bijeenkomsten. U krijgt voorrang bij deelname aan een van onze activiteiten. U ontvangt automatisch korting op onze advertentietarieven bij zowel Rijnmond BUSINESS als bij Business&MORE. U ontvangt Rijnmond BUSINESS tien keer per jaar en u kunt zich presenteren in het speciale exclusieve ‘Vrienden voor Vrienden’ magazine. Dit alles is bij het lidmaatschap inbegrepen. Alleen de BTW komt nog bij de genoemde bedragen. Vrienden van Rijnmond BUSINESS: in een ongedwongen sfeer collega ondernemers ontmoeten, met elkaar netwerken en wellicht komt het tot samenwerken.

Hieronder treft u een overzicht aan van de BOB bijeenkomsten die we dit jaar nog gaan organiseren. Wilt u ook profiteren van al deze voordelen? Meld u dan snel aan als ‘Vriend van Rijnmond BUSINESS’. Dit kan via kees@rijnmondbusiness.nl. Kijk op onze website wie u al voor zijn gegaan:
www.rijnmondbusiness.nl

BOB borrels 2e helft 2014

Dinsdag 1 juli: Masterclass Familiebedrijven en bedrijfsoverdracht (ism Rotterdams LEF) + Barbecue + BOB borrel. Masterclass, Barbecue en BOB borrel vinden plaats bij Van der Valk Hotel Ridderkerk.

Dinsdag 9 september: Ladies Car day + Masterclass belastingen + BOB borrel.Ladies Car day, Masterclass en BOB borrel vinden plaats bij Lommerijk.

Dinsdag 7 oktober: Masterclass Utiliteitsbouw + BOB borrel. Masterclass en BOB borrel vinden plaats bij Unica Installatietechniek in Rotterdam.

Dinsdag 4 november: Masterclass Kantoor- en Projectinrichting + BOB borrel. Masterclass en BOB borrel vinden plaats bij Van der Linde Interieur in Bleiswijk.

Dinsdag 11 november: Extra BOB borrel, i.s.m. Inpiratiebijeenkomst Rabobank Voorne-Putten Rozenburg in het nieuwe theater De Stoep in Spijkenisse.

Dinsdag 2 december: Vrienden van Rijnmond BUSINESS BOB eindejaarsfeest.