Overig

Leontien sportkledinglijn

1755

 

Gevoel voor detail is voor Leontien Zijlaard – van Moorsel altijd belangrijk geweest tijdens haar sportieve carrière. Kleding speelt daarbij een grote rol van de oud Olympisch en wereldkampioene wielrennen. Keuze van materialen, het draagcomfort en de uitstraling maken sporten nog een stuk leuker dan het zo al is.

Haar leven als topsporter zit er al weer bijna acht jaar op. Momenteel heeft Zijlaard-Van Moorsel ook veel oog voor breedtesport. In 2005 werd de Leontien Ladies Ride in het leven geroepen, met als doel vrouwen sportief plezier en saamhorigheid te laten beleven. Gedurende het jaar worden door het hele land koersen georganiseerd. De oudste er van is ‘s – Hertogenbosch. Maar daar zijn Zwolle, Rotterdam en inmiddels ook Amsterdam bijgekomen. Later dit jaar komt er bovendien een Leontien Ladies Run bij. Wederom met als doel om sportief bezig te zijn, maar ook om het sociale aspect van sport te benadrukken. En volgens Zijlaard-Van Moorsel wordt sporten nog leuker als je er goed gesoigneerd bijloopt. “Daarom heb ik een kwalitatief goede en betaalbare sportkledinglijn op de markt gebracht. De runningartikelen zijn te koop bij Kruidvat. Vijf keer per jaar verschijnt er een nieuwe collectie. Bij sportkleding vind ik het belangrijk dat het ademt, dat het goed blijft in de was, dat de kleurcombinaties mooi zijn en dat het afkleedt. Niets was tijdens mijn loopbaan zo frustrerend als een sponsor die een strategisch geplaatste baan op een outfit plaatste, zodat je optisch veel zwaarder leek. Daar kon ik echt van balen.

Fietskleding in uw huisstijl
Met Leontien Cycling Wear wil ik professionele kwaliteit voor iedereen toegankelijk maken. Voor elk bedrijf en voor elke organisatie. Is het niet prachtig om een groep fietsers bij elkaar te zien in uw kleuren en huisstijl? Onze creatieve medewerkers denken trouwens graag met u mee en ontwerpen in overleg met u graag een fraaie outfit” Voor meer informatie: 0182- 63 03 80.