Overig

Lopen voor het goede doel SantaRun Dordrecht

443

SantaRun is een ‘funloop’ van ongeveer 3 km die jaarlijks door de gezamenlijke Dordtse Rotary Clubs wordt georganiseerd dwars door de prachtige historische binnenstad van Dordrecht. Vlak voor de kerstdagen lopen de ‘kerstmannen’ op hun hardst om zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen.

De derde editie van SantaRun vindt plaats op 20 december 2014. Een deel van de opbrengsten van het sportieve evenement gaat naar stichting LEERGELD. De stichting is actief in de Drechtsteden en wil voorkomen dat schoolgaande kinderen uit minima gezinnen ten gevolge van armoede niet kunnen deelnemen aan het sociaal maatschappelijk leven op en rond de school. Als zij niet kunnen deelnemen, dreigt voor hen sociale uitsluiting. Het tweede doel is het eigen fonds van de Rotary Clubs; Rotary Helpt! (= Rotary ‘stichting Community Service’). Hierbij helpt Rotary direct daar waar het nodig is bij tal van kleinere, maar acute gevallen, waar zij direct bij kunnen springen.

Sponsoring

SantaRun wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning van sponsoren. Vanzelfsprekend zijn de Dordtse Rotary Clubs altijd op zoek naar sponsoren en deelnemers. Wilt u ook een bijdrage leveren? Kijk hiervoor op www.rotarysantarundordrecht.nl bij de pagina sponsors of neem contact op met Niels Wepster op tel: 06 51006628.