Overig

Mooie merken en verfijnde combinaties

567

In de ruime en overzichtelijke winkel van RB in Papendrecht is het kopen van kleding een ware belevenis. Want al bij binnenkomst wordt men gegrepen door de veelzijdige keus en de smaakvolle combinaties. Bent u op zoek naar een mooi pak, het perfecte colbert of een passend overhemd? Op de uitgebreide en vernieuwde business afdeling van RB kunt u prima slagen. 

Ondanks de enorme oppervlakte van RB is de winkel opvallend warm en sfeervol. En door de mooie merken en verfijnde combinaties valt er zoveel te zien en te ontdekken. Misschien wel zoveel dat het veel klanten niet opvalt dat het accent steeds meer op de business afdeling is komen te liggen. Eigenaar Rob Bakker vertelt: “Het van oorsprong casual concept van RB is veranderd in een totaalconcept met jeans, casual, fashion & business. Helaas weten nog veel klanten niet dat we ook een enorme keus in het business segment hebben Maar we hebben zoveel meer dan jeans en casualkleding in huis.”

De gedreven ondernemer geeft een voorbeeld: “Neem een winkel als Suitsupply. Zij hebben een naam opgebouwd met voordelige pakken. Toch kost het gemiddelde pak bij Suitsupply meer dan bij ons in de winkel. Wij verkopen al combinaties vanaf € 249,00. Daar krijgt u een uitgebreid persoonlijk advies bij. Mensen hoeven het niet ver weg te zoeken of de drukke stad in te gaan, we zitten in de buurt met een enorm aanbod aan merken, modellen en prijzen terwijl u dat niet terugziet op het prijskaartje.”

Zes jaar geleden opende RB in het nieuwe winkelcentrum de Meent in Papendrecht haar deuren met een compleet nieuw concept; een multibrandstore met 100 verschillende merken voor mannen en vrouwen. En ook de vernieuwde herenafdeling is meer dan het bezoeken waard. Bakker: “Wij maken van shoppen een ware belevenis waardoor u met een complete outfit de deur uit kunt gaan. Behalve confectiepakken hebben we een enorme keus aan bijpassende overhemden, schoenen, riemen en stropdassen. Met merken als Circle of Gentlemen, Cossmo, Genti Gentiluomo, Gentlemen’s Club, Giorgio, Manuel Ritz, Tramarossa en Seven Square is er altijd wel wat voor u bij. Ook voor diegene met trouwplannen hebben wij het perfecte kostuum.”

Ontmoetingsplek
RB is een ruime, heerlijke plek waar u zich kunt laten inspireren door de laatste trends. Daarnaast is het de ideale ontmoetingsplek om zaken te doen. Netwerkbijeenkomsten, bedrijvenavonden, workshops, events of een bedrijfspresentatie met een hapje en een drankje, het is allemaal mogelijk. Rob Bakker “Met onze gezellige bar, zitjes en de lange tafel in het midden van de winkel kunnen wij een leuke, interessante en levendige avond verzorgen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.”