Overig

Online security

572

Op het gebied van security is er de afgelopen vijf jaar enorm veel veranderd. Met name in online security. Mobility zorgt op de eerste plaats voor een scherpere blik op beveiliging, omdat apparaten steeds vaker zelf over een internetverbinding beschikken. Denk aan wearables, slimme huishoudelijke apparaten, sensoren of complexe industriële machines. Die (hyper)connectiviteit levert nieuwe dreigingen op voor de steeds complexer wordende computersystemen.

En hoewel de besturingssystemen inmiddels goed beveiligd worden en minder kwetsbaar zijn dan voorheen, zijn ze nog steeds vatbaar voor hacks van gewiekste cybercriminelen. Ook zij ontwikkelen zichzelf en de aanvallen van vandaag de dag zijn moeilijker tegen te gaan dan ooit. Het is daarom bittere noodzaak om voortdurend waakzaam te zijn en de beveiliging te optimaliseren.

TecHarbor is uitgerust om organisaties op een pragmatische wijze te ondersteunen bij het onder controle krijgen van de risico’s rondom informatie verwerking. Wij hebben met deze aanpak ervaring opgedaan bij verschillende Nederlandse en Internationale bedrijven en houden in onze aanpak rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van relevante wet- en regelgevingen en Cyber Security dreigingen.

TecHarbor is gespecialiseerd op de volgende deelgebieden:

  • Advies en Consultancy om Informatiebeveiliging en risico’s van organisaties in kaart te brengen (nulmeting) gekoppeld aan een pragmatisch plan om verbeteringen door te voeren.
  • Identity & Access Management (IAM)

TecHarbor levert strategisch advies voor het ontsluiten van Identiteiten en de daarbij behorende toegang tot onder andere bedrijfsomgevingen.

  • Beveiligd uitwisselen van Informatie

Beveiliging begint bij de bron; bedrijf kritische data zal beschermd moeten worden met passende maatregelen. TecHarbor levert hiervoor een adequate en gebruikersvriendelijke oplossing.