Overig

Ook in topconditie?

543

Het zal u niet zijn ontgaan, het is deze zomer ‘sport’ wat de klok slaat. Nederland laat zien wat het op het gebied van topsport in huis heeft. En wij volgen de sporters op de voet….

Natuurlijk vraagt het de nodige inspanningen en voorbereiding van onze sporters. En toegegeven, het zijn geen verkeerde hobbies waarvan ze hun beroep hebben mogen maken. Maar hoe krijgen ze het toch voor elkaar om bij herhaling topprestaties te leveren ?

Onze sporters houden de fysieke én mentale conditie dusdanig op peil, dat ze kunnen ‘pieken’ als het er op aankomt. Doorgaans bereik je dat niet door af en toe te trainen. Dit vergt in ieder geval een sterke drive, de juiste mentaliteit en een ijzeren discipline. Zo blijft ‘Nederlands trots’ in topvorm.

Uiteindelijk gaat het om scoren, bereiken van de finish; dé overwinning. Het doel bereikt!

Even genieten en weer in vorm komen voor die volgende kans….

Eigenlijk is de weg er naar toe minstens zo interessant. Iedere keer weer een leertraject met uitdagingen. Er vooral voor willen gaan en geen kans onbenut laten. Dan moet je wel zeker van je zaak zijn en weten wat je in huis hebt. De nodige toewijding, vertrouwen en focus mogen hierbij niet ontbreken.

Is logisch denkt u. Maar is dit even logisch voor de medewerkers in úw bedrijf? Lijkt een wereld van verschil, maar is dat zeker niet. Want waar staat uw bedrijf als de toewijding,

het (zelf)vertrouwen en de focus

ontbreekt? Of gewoonweg niet leeft bij uw mensen?

Blijft u zich dan voortdurend kopzorgen maken of die verantwoordelijkheden wel worden genomen? Of niet worden gezien. Zijn de (buiten)kansen voor uw bedrijf al gegrepen? Of inmiddels gemist. Knap vervelend….

Werken is dan ook topsport. Zijn uw medewerkers wel in vorm om te ‘scoren’ ? Met de juiste instelling en (werk)conditie worden kansen gepakt en verantwoordelijkheden genomen. De overwinning binnen handbereik. Daarom houden wij uw bedrijf in topconditie.

Houdt uw medewerkers in topvorm, dan bereikt u resultaat.

Wilt u meer weten? www.werkend-nederland.nl / in-topconditie

Het team van Werkend Nederland wenst u een plezierige en sportieve zomer!