Overig

Rotterdam Urban City 2015 – 2025 | communiceren, investeren, profiteren!

487

Kiezen en delen

Op maandagmiddag 13 april j.l. vond de Rotterdams LEF-bijeenkomst Rotterdam Urban City, op weg naar 2025, plaats in De Theaterschool/Hofplein Rotterdam.

Rotterdam is mateloos populair! Hoog scorend op de internationale lijsten en uitgeroepen tot Europese Urban City 2015 zitten we in een positieve flow. Vraag was hoe we met elkaar Rotterdam op de kaart houden? En wat is dan precies die positieve flow waar we in zitten? En is dat wel zo? Een gezelschap van actieve Rotterdammers in sport en cultuur, gemeentebestuur en gemeentelijke diensten, Rotterdamse ondernemers vanuit diverse branches en communicatoren / media met hart voor onze stad had zich verzameld om samen actiepunten te bedenken ter bevordering van het in stand houden en vooral positief constructief uitbouwen van ons imago.

Na een korte (hilarische) warming-up door Carla van Driel (De Theaterschool/Hofplein) wisten de heren Hans den Oudendammer (Rotterdam Topsport), Gabriël Oostvogel (De Doelen ) en Vincent van Zon (Mothership ) de zaal te prikkelen met hun visie op het imago van de stad, waarna in vier compacte groepssessies een aantal  stellingen werd uitgewerkt. In de plenaire terugkoppeling onder leiding van Claudia van der Graaf bleek dat veelal dezelfde conclusies en actiepunten waren bedacht.  De belangrijkste conclusie was: kiezen (focus) en delen (samenwerken) dus! Het uitgebreide verslag en de foto’s van deze bijeenkomst vindt u op www.rotterdamslef.nl

Ook kritisch meedenken, kennis delen en/of een positief constructieve bijdrage leveren aan de volgende Rotterdams LEF bijeenkomst?

Mail naar info@rotterdamslef.nl