Overig

Ruim tachtig ondernemers bezoeken sfeervolle BOB borrel bij CHEMGROEP

715

Dinsdag 12 mei jongstleden organiseerde Rijnmond BUSINESS alweer de derde BOB borrel van 2015. Na het Deltahotel in Vlaardingen (3 februari) en Artihove in Bergschenhoek (7 april), streek Rijnmond BUSINESS nu met ‘De Vrienden van…’ neer bij de CHEMGroep in de Botlek. In een geheel andere setting als de voorgaande locaties, maar het ging deze dag om meer dan alleen netwerken. Voorafgaand aan de bijzonder sfeervolle en geslaagde BOB borrel vonden er twee workshops plaats. Deze werden verzorgd door respectievelijk Paul Heinerman en Raymond Bekker. Beiden werkzaam bij de CHEMGroep. Op pagina 22 en 23 leest u meer over deze twee workshops. De CHEMGroep verzorgde na de workshops volledig de BOB borrel. De meer dan tachtig bezoekers konden genieten van een heerlijk Chinees/Indisch buffet en van lekkere drankjes. Uiteraard werd er volop nagepraat over de workshops, maar ook werden bestaande contacten aangehaald en nieuwe contacten gelegd. Kennisvermeerdering en netwerken, twee belangrijke elementen bij de Vrienden van Rijnmond BUSINESS, kwamen tijdens deze bijeenkomst dan ook goed tot z’n recht.

Rijnmond BUSINESS bedankt CHEMGroep 

Ook na deze bijeenkomst ontvingen wij weer veel positieve reacties over de inhoud van de workshops en over de kwaliteit van de BOB borrel. Dat stelt ons dan ook bijzonder tevreden. Mede daardoor kijken wij ook zelf terug op een geslaagde bijeenkomst. Wij bedanken de CHEMGroep dan ook bijzonder voor het hosten en volledig verzorgen van de workshops en BOB borrel!

30 juni BOB BBQ en masterclass jonge en succesvolle ondernemers bij Van der Valk Hotel Ridderkerk

Op 30 juni aanstaande organiseren wij de vierde en laatste BOB borrel voor de zomer. Het begint inmiddels een traditie te worden dat wij de laatste BOB borrel van het voorjaar organiseren bij het Van der Valk Hotel Ridderkerk. We beginnen deze middag om 15.00 uur met een masterclass jonge en succesvolle ondernemers. Aansluitend is er, bij goed weer, in de tuin van het Van der Valk Hotel te Ridderkerk een BBQ. Anders is er een buffet in het restaurant van het hotel. Deze BOB BBQ is alleen toegankelijk voor de leden van Vrienden van Rijnmond BUSINESS en de genodigden van Rotterdams LEF. Ditmaal dus niet toegankelijk voor introducés. Aanmelden voor lidmaatschap kan via kees@rijnmond business.nl