Overig

Steen Selectie: Personeelsbemiddeling 2.0

938
Steen Selectie: Personeelsbemiddeling

 

Steen Selectie staat voor daadkrachtige, duidelijke arbeidsbemiddeling en heeft een uitgebreid, actief bestand van kandidaten die in aanmerking komen voor uiteenlopende functies op midden- en hoogkaderniveau. Het bedrijf richt zich op de vakgebieden transport en logistiek, marketing en sales en finance. Eigenaar Lourens Pahud de Mortanges wil met Steen Selectie personeelsbemiddeling naar een hoger level tillen.

“Steen Selectie werkt volgens drie basisprincipes: we doen wat we beloven, hechten veel waarde aan persoonlijk contact en we zijn een transparante organisatie. Bedrijven die met ons in zee gaan, komen niet voor verrassingen te staan. Wij hanteren een duidelijke werkwijze, zonder kleine lettertjes.” Pahud de Mortanges werkte voor de oprichting van Steen Selectie binnen de arbeidsmarktcommunicatie, dus hij weet waar bij bedrijven behoefte aan is. “Als personeelsintermediair neemt Steen Selectie de intensieve en tijdrovende wervingsactiviteiten uit handen van de opdrachtgevers. Wanneer een bedrijf een vacature heeft, pluizen wij middels een gesprek precies uit wat hun verwachtingen zijn voor wat betreft het invullen van de baan. Daarna gaan we in ons klantenbestand op zoek naar de perfecte match. Mogelijke kandidaten ondervragen we ook specifiek over wat ze zoeken en hopen te vinden in een baan. Als dit matcht met de openstaande vacature, introduceren we de kandidaat bij de opdrachtgever.” Nadat de definitieve keuze is gemaakt, ontvangen alle betrokkenen een terugkoppeling van Steen Selectie omtrent de afloop van de procedure. Hierbij wordt het no-cure-no-pay-principe gehanteerd. “Dit houdt in dat er pas een werving en selectiefee in rekening wordt gebracht op het moment dat door onze inspanningen een vacature succesvol is ingevuld.”

“Eén van de voordelen die Steen Selectie heeft ten opzichte van grote personeelsbemiddelaars is het feit dat wij minder overheadkosten hebben. Hierdoor zijn wij beter in staat om onze diensten aan te bieden tegen uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit is in onze visie ook nodig anno 2012, waarin bij veel organisaties de bomen nou eenmaal niet meer tot de hemel groeien.” Bovendien staat bij Steen Selectie het aangaan van hechte, langdurige relaties met bedrijven hoog in het vaandel. En dat alles op een vernieuwende, verfrissende manier. “Ik noem het personeelsbemiddeling 2.0. Vaak vissen werving- en selectiebureaus in dezelfde vijver. Steen Selectie gelooft niet in harde concurrentie en zoekt juist de samenwerking. We hebben meerdere rondetafelgesprekken gevoerd met zeer ervaren freelance recruiters en uiteindelijk klikte dat zo goed dat we hebben besloten onze krachten te bundelen. Ieders ervaring, netwerk en kwaliteit komt samen in de cloud. Iedereen kan erbij, de vacatures zijn voor iedereen toegankelijk. Met zo’n groot, gezamenlijk netwerk kunnen we bedrijven nog beter van dienst zijn.” Pahud de Mortanges merkt dat de arbeidsmarkt binnen de drie branches die Steen Selectie bedient weer langzaam aantrekt. “We willen met onze heldere, transparante aanpak naam maken in de regio. Steen Selectie loopt een stapje harder dan de rest en is altijd duidelijk. Partijen die met ons in zee gaan, zullen dat zeker ervaren.”

Nieuwsgierig naar wat Steen Selectie voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.steenselectie.nl of bel 06-28 52 74 32 voor vrijblijvende informatie.