Overig

Succesvolle business lounge i.S.M. Nemesys & HostedXL!

600

Op woensdag 1 april 2015  van 16.30 tot 19.00 uur waren ruim tachtig leden te gast bij de Business Lounge van Business Netwerk Rijnmond die deze keer gehouden werd aan de Aston Martinlaan 2, 3261 NB te Oud-Beijerland. Deze keer waren we te gast bij partner NEMESYS en HostedXL.

Met de gastheren Rob de Zwart en Wouter Verboom stond de ontwikkeling van de NEMESYS organisatie volledig onder de aandacht. De catering werd verzorgd door  Van Adrichem Catering. De drankjes en de hapjes lieten zich goed smaken en er werd dan ook volop met elkaar van netwerk gedeeld. Kortom, een geslaagde bijeenkomst die zeker voor herhaling vatbaar is. Meer informatie over Nemesys vindt u via www.nemesys.nl en over HostedXL via www.hostedxl.nl

NEMESYS – duidelijk in ICT – is een full-service dienstverlener op het gebied van ICT en Telecom. Met ongeveer 50 medewerkers zorgt het bedrijf dagelijks voor de communicatie van vele tevreden dienstverleners. Naast mobiele en vaste telefonie levert het bedrijf VOIP-oplossingen en is het specialist op het uitwerken van concepten in het kader van het Nieuwe Werken. HostedXL is een activiteit van NEMESYS. HostedXL beheert cloud diensten op ICT gebied aan zakelijke klanten. Onze apparatuur staat in twee verschillende datacenters in de regio Rotterdam. Hier zijn allerlei voorzieningen getroffen om de beschikbaarheid van onze diensten te garanderen In een wereld waar ICT steeds complexer wordt , willen wij eenvoud en gemak bieden met toegankelijke en betrouwbare cloud computing diensten.