Overig

Succesvolle en goed bezochte Essent Energy Business Lounge – TEAM Rijnmond

496

Donderdag 24 april organiseerden MKB Rotterdam, Business Netwerk Rijnmond en Rijnmond Business in eendrachtige samenwerking met PDA Advies de gezamenlijke Essent Energy Business Lounge. Tijdens deze bijeenkomst werden de bezoekers meegenomen in de wereld van netwerken en energie. De locatie van deze, vanwege het samenwerkingsverband, unieke bijeenkomst was het prachtige gebouw Villa California aan de Escudostraat te Barendrecht.

Het was een zeer geslaagde druk bezochte bijeenkomst waarbij onder meer PDA Advies in combinatie met energiemaatschappij Essent uitleg gaven over de start van een gezamenlijke, collectieve inkoop van energie, speciaal voor leden van MKB Rotterdam, Business Netwerk Rijnmond en Rijnmond Business, ook wel samengevat als TEAM Rijnmond. In een komende editie van Rijnmond BUSINESS komen we nader terug op de voordelen die de collectieve inkoop van energie via deze combinatie van Team Rijnmond het u als lezer van Rijnmond BUSINESS op kan leveren. Globaal kunnen we nu reeds stellen dat het u een besparing van minimaal 15 procent op uw huidige tarieven gaat schelen.

Na de presentaties van PDA Advies en twee medewerkers van Essent konden de relaties van MKB Rotterdam Business Netwerk Rijnmond en Rijnmond BUSINESS genieten van heerlijke gerechtjes en met elkaar de dingen van alle dag doornemen en over zaken praten. Dat leverde weer nieuwe energie op.