Overig

Uitnodiging bladpresentatie Port of BUSINESS

1189

Kleinschalige bijeenkomsten zijn weer mogelijk, mits we ons aan een aantal voorzorgsmaatregelen houden. Zo organiseerden wij met Port of BUSINESS op dinsdag 9 juni jl onze jaarlijkse autotestdag. Dit deden wij met 30 personen bij het fraaie Golfcenter Rhoon. Het was een bijzonder geslaagde dag. Zowel de autodealers als de testrijders waren bijzonder te spreken over de opzet en blij dat er weer eens een fysieke ontmoeting plaats kon vinden. In het juninummer doen we uitgebreid verslag van deze dag. In dit nummer is mobiliteit het hoofdthema. Verder is er onder meer aandacht voor energietransitie en financiën. Het succes van onze testdag op 9 juni smaakt naar meer!

Daarom organiseren wij op maandag 29 juni 2020 aanstaande, met maximaal 30 personen, de bladpresentatie van het juninummer van onze Port of BUSINESS magazines Rijnmond BUSINESS en Drechtsteden BUSINESS. Dit doen wij dit keer in eigen huis, bij HJ Media Groep, Voorzand 24 te Ridderkerk. 

Tijdens de bladpresentatie serveren wij een heerlijke lunch die door Nannings Catering wordt verzorgd.

Zoals je van ons gewend bent is er ook volop ruimte om te netwerken en nieuwe en bestaande relaties, zij het op gepaste afstand, te ontmoeten.

Aanmelden kan via onze website: https://portofbusiness.nl/evenementen/bladpresentatie-port-of-business-nummer-4-van-2020/