Overig

Uitreiking Innovation Award ZHZ verplaatst naar 2021

803

Dit jaar zal de uitreiking van de Innovation Award ZHZ niet doorgaan. De uitreiking van de regionale prijs die wordt toegekend aan een innovatieve organisatie of persoon zal verplaatst worden naar 2021. Dit heeft het bestuur van de Stichting Ondernemersprijzen Nederland besloten vanwege de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus.

De laatste aankondigingen hebben nog geen ruimte gegeven tot het organiseren van een dergelijk evenement in de genomen maatregelen rondom het coronavirus. Bovendien is het allerminst zeker dat het organiseren van evenementen dit jaar nog wordt vrijgegeven. Met voornoemde maatregelen en onzekerheden is het niet mogelijk om het event op 30 september 2020 op geplande wijze plaats te laten vinden. Tevens vindt het bestuur het onverstandig en een te groot risico omdat het niet mogelijk is om ieders veiligheid te waarborgen met een bijeenkomst van deze grootte. De datum van de uitreiking zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

De opzet en locatie zullen volgend jaar onveranderd blijven. De huidige kandidaten krijgen eveneens in 2021 de kans om zich te nomineren voor deze prestigieuze prijs. Eveneens zal die dag niet alleen de Innovation Award ZHZ, maar ook de Amega Super Stageplaats, de Da Vinci Impact Award en de NexTecH Scholarships uitgereikt worden. Kortom; bijna alles zal volgend jaar ongewijzigd blijven, zodat partners en genomineerden weer kunnen rekenen op een onvergetelijke bijeenkomst. We zullen helaas nog een jaar moeten wachten voordat we weten wie de Innovation Award ZHZ 2020/2021 in ontvangst mag nemen.