Overig

Verandering van tijdperk

454

De afgelopen maanden werd ik regelmatig gewezen op bovengenoemde titel van de hand van Jan Rotmans. Deze hoogleraar beschrijft de transitie naar een beter aangepaste samenleving en economie. Een verandering die alles en iedereen zal raken; voor wat betreft de economie is die vooral digitaal. En daar moet u iets mee!

Als ICT-dienstverlener zitten wij er middenin en zijn wij al volop met deze kanteling bezig. In onze beleving gaat dat het beste door als ’t ware in uw huid te kruipen en van daaruit samen met u oplossingen te creëren. Innovatie voor u en uw klanten, daar gaat het om.

Wat wij hierbij zien is dat snelle toegang tot en het op gecontroleerde wijze delen van informatie in combinatie met een vergaande integratie van digitaal werken in uw bedrijfsvoering onontbeerlijk zijn om mee te kunnen doen in die nieuwe economie. Business modellen als Uber, AirBnB, Coolblue alsmede nieuwe toepassingen zoals de smartwatch in de gezondheidszorg bewijzen dat de kanteling al volop aan de gang is. Bij al deze voorbeelden gaat het om de één of andere vorm van samenwerking. Zonder de juiste ICT-oplossing is dat ondenkbaar.

Welke ontwikkelingen en kansen ziet u in uw business? Schuif de hectiek van de dag even terzijde en neem de tijd om erover na te denken, want die investering levert veel op. Of schuif aan bij één van onze inspiratiesessies. Dan nemen wij u graag mee hoe wij dat zien en wat onder andere SharePoint daarin biedt. Want dat de ontwikkelingen daarin snel gaan en u veel kunnen bieden, dat staat ons helder voor de geest. We laten u graag daarin delen, want ook dat is de nieuwe economie.

– Peter de Graaf