Overig

Waardevol

531

Soms krijg je inzichten door zaken om te draaien. Ik zal het uitleggen. Iemand vroeg mij laatst: ‘Welke mensen zijn voor jou van forse waarde geweest voor je carrière?’ Ik mocht daar over nadenken. Er waren een aantal personen die mij direct te binnen schoten. Zonder namen te noemen, zijn dit mensen die allemaal weten wat het belang van verbinden is.

  • Wat deden deze mensen dat zo belangrijk was? Iets heel waardevols.
  • Zij gaven mij persoonlijke contacten uit hun netwerk in de vorm van zakelijke relaties met steun.
  • Ze waren er op het moment dat ik vragen had en even een duwtje in de rug kon gebruiken.
  • Als je weet hoe zoiets voelt, kun je je voorstellen hoe het voor anderen voelt als je dat duwtje in de rug komt geven. Zo kan ik op mijn beurt met kleine dingen ook het leven van een ander veranderen. Maar ook jij kan voor een ander het verschil maken.

Binnen BNI, de grootste zakelijke netwerkorganisatie ter wereld, leren wij onze leden om zich af te vragen: ‘Hoe kan ik het verschil maken voor mijn collega-ondernemers?’ en ‘Welke ervaring kan ik delen om anderen te helpen?’ Zo bieden we bij BNI diverse rollen aan onze leden aan, om andere leden terzijde te staan. Leden kunnen voor enkele maanden onder andere trainingscoördinator, mentor, ambassadeur, gastheer/gastvrouw of zelfs directeur worden van een van onze netwerkgroepen in de regio Rotterdam. Alles in het teken om elkaar te ondersteunen, advies te geven en ervaringen op te doen.

Het resultaat: elke BNI bijeenkomst is een ervaring.
Een wekelijks samenzijn om de dag geïnspireerd te starten.
Elkaar leren kennen en vertrouwen.
Elkaar helpen en ondersteunen.
Want iedereen wil een goed gevoel. Kom jij het ook ervaren?
Voor een kennismaking met BNI Rotterdam kun je mij contacten.