Overig

Wat een fantastisch begin van de zomer

448

Dinsdag 30 juni organiseerde Rijnmond BUSINESS traditiegetrouw de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie met de Vrienden van Rijnmond BUSINESS bij het immer gastvrije Van der Valk Hotel in Ridderkerk.

Direct aansluitend aan de meer dan geslaagde masterclass ‘Jong ondernemerschap’, die dit magazine samen met Rotterdams LEF organiseerde, stroomde de fraaie tuin van het Van der Valk Hotel Ridderkerk vol met ondernemers en bestuurders. Freek en Krystle van der Valk zorgden er met hun medewerkers weer voor dat iedereen volop kon genieten van verschillende gerechten, de Barbecue en heerlijke salades en drankjes. Dit in combinatie met een stralende zon en een temperatuur van 25 graden zorgde ervoor dat het heerlijk toeven was.

De ruim 200 aanwezigen lieten zich het gebodene dan ook goed smaken en na het welkomstwoord van uitgever Kees van ’t Zelfde en zijn bedankje aan Freek en Krystle van der Valk werd er in een heerlijke en ongedwongen ambiance flink genetwerkt. Een veel gehoorde reactie was: ‘een beter begin van de zomer kun je niet hebben’!