Overig

Wat een mooie autotestdag

533

Op de eerste echte lentedag van dit jaar, dinsdag 7 april, organiseerde Rijnmond BUSINESS de traditionele autotestdag. Het was ’s morgens voeg al een drukte van belang bij Artihove in Bergschenhoek. Deze bijzonder unieke locatie fungeerde als ontvangst en vertrekpunt.

Maar liefst 21 auto’s werden door verschillende autodealers uit Rotterdam en directe omgeving voorgereden om deze dag getest te worden door lezers van dit blad. Evenzoveel testrijders, fotografen, een journalist en een filmploeg van Groener Gras Producties waren deze ochtend aanwezig. Na het welkomstwoord van Rijnmond BUSINESS uitgever Kees van ’t Zelfde, vertelde Ton Lindeman, p.r. manager van Artihove over het concept creëren, geven en beleven.

Ton Lindeman: ‘Wat doet Artihove? Artihove is gespecialiseerd in het vervaardigen van creatieve en kunstzinnige geschenken in verschillende materialen. Deze geschenken worden ontworpen vanuit een gedachte of gevoel. Dit maakt de Artihove geschenken en objecten extra persoonlijk en verrassend! Naast ons schitterende en diverse standaard assortiment bieden wij ook de mogelijkheid een geschenk op maat te laten ontwerpen door één van onze gerenommeerde kunstenaars. Onze thuismarkt is Nederland waar wij met veel inzet onze klanten, zowel particulier als zakelijk, meer dan tevreden proberen te stellen. Ook heeft Artihove een export afdeling die voornamelijk op de Duitse en Belgische markt actief is.’

Toen was het tijd voor Kees van ’t Zelfde om bekend te maken wie er in welke auto ging rijden. Vervolgens werd er een groepsfoto gemaakt en ging elke testrijder, samen met de vertegenewoordiger van de betreffende autodealer, op de foto met ‘zijn/haar’ auto voor deze dag. Hierna begon voor een ieder het testen. Sommigen maakten een hele lange rit met de auto, anderen volgden hun agenda en gingen ermee naar afspraken en weer anderen lieten de auto zien aan medewerkers op kantoor en maakten er daar de blits mee.

Om 16.00 uur keerden de meeste testrijders en autodealers weer terug voor een evaluatie en onder het genot van een lekker hapje en drankje, gezellig napraten op het zonovergoten terras van Vidaa over de prestaties van de door hen gesteste auto. Aansluitend genoten zowel de autodealers, als de testrijders, samen met de ‘Vrienden van Rijnmond BUSINESS’ van de aansluitende BOB borrel. Tot en met pagina 55 treft u alle testverslagen. Een sfeerverslag van de BOB borrel staat op pagina 66 t/m 69.

De eindconclusie van een ieder was dat het een hele mooie autotestdag was! Op de website van Rijnmond BUSINESS treft u een filmpje van deze dag.